Ua fa'alauiloa mai e le World Steel Association le fa'ata'ita'iga o mana'oga uamea mo taimi pupuu

O manaoga o le uamea i le lalolagi atoa o le a tupu i le 5.8 pasene i le 1.874 piliona tone i le 2021 ina ua uma ona pa'ū 0.2 pasene i le 2020. Fai mai le World Steel Association (WSA) i lana faʻataʻitaʻiga lata mai mo le 2021-2022 na tuʻuina atu ia Aperila 15.In 2022, lalolagi uamea. manaoga o le a faʻaauau pea ona tupu i le 2.7 pasene e oʻo atu i le 1.925 piliona tone. O le lipoti e talitonu o le faʻaauau pea o le lua poʻo le tolu galu o le faʻamaʻi o le a faʻamafola i le kuata lona lua o lenei tausaga.Faatasi ai ma le alualu i luma tumau o tui, o gaioiga tau tamaoaiga i atunuu tetele o loʻo faʻaaogaina uamea o le a faasolosolo malie ona toe foʻi i le masani.

I lana faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga, Alremeithi, taʻitaʻifono o le WFA's Market Research Committee, fai mai: “E ui lava i le faʻaleagaina o le COVID-19 i olaga ma mea e ola ai, ua manuia le pisinisi uʻamea o le lalolagi i le vaʻaia na o sina paʻu itiiti i le manaʻoga o le uʻamea i le lalolagi atoa. fa'ai'uga o le 2020. Na fa'afetai tele i le malosi malosi o Saina, lea na una'ia ai le mana'oga uamea iina i luga 9.1 pasene pe a fa'atusatusa i le 10.0 pasene fa'aitiitiga i le lalolagi. atina'e ma atina'e tamaoaiga, lagolagoina e pent-up u'amea manaoga ma fuafuaga toe faaleleia a le malo. Mo nisi o tamaoaiga sili ona alualu i luma, peitai, o le a tele tausaga e toe faaleleia i tulaga muamua-faamaʻi.

E ui ina matou faʻamoemoe o le a vave ona uma le faʻafitauli sili ona leaga o le faʻamaʻi, o loʻo tumau pea le le mautonu mo le vaega o totoe o le 2021. e ono aafia ai le taunuuga o lenei tala.

I le vaitau o le faʻamaʻi, suiga faʻavae i le lalolagi i le lumanaʻi o le a aumaia ai suiga i le mamanu o manaoga uʻamea. Faʻateleina le atinaʻe ona o le numera ma le masini, faʻafaigaluegaina o mea tetele, toe faʻaleleia o nofoaga tutotonu o taulaga ma le suiga o le malosi o le a maua ai avanoa fiafia mo le uamea. alamanuia.I le taimi lava e tasi, o le alamanuia uamea o loʻo tali malosi atu foʻi i manaoga faʻaagafesootai mo uamea maualalo-carbon.


Taimi meli: Apr-19-2021