Ole aotelega ole vaiaso ole maketi o mea mata'utia Aperila 24 ~ Aperila 30

Lipoti e le 2020-5-8

O le vaiaso na tea nei, sa fesuisuiai teisi le maketi o oloa gaosi i totonu o le atunuu.Na muamua pa'u le maketi u'amea ona tula'i mai lea, ma sa fa'aauau pea ona maualalo le tau o oloa, sa mautu le maketi o koko, sa fa'aauau pea ona pa'u lelei le maketi o koale, ma sa fa'atumau pea le maketi o le ferroalloy.

1. Fa'aulufale mai u'amea maketi pa'u teisi

O le vaiaso na te’a nei, na pa’ū laititi ai le maketi o le uamea mai fafo.O nisi fale u'amea e toe faatumu a latou oloa i ni aofaiga laiti, ae na pa'u teisi tau o maketi uamea ona o le tulaga masani o le maketi uamea i totonu o le atunuu ma sa matele ina faatali ma vaai le faatauina mai o u'amea.A maeʻa le aso 1 o Me, o le a faʻatau lelei e nisi fale uʻamea uʻamea, ma o loʻo i ai i se tulaga maualalo le lisi o oloa o loʻo i ai nei.O lo'o fa'amoemoe e fai lava si malosi o le maketi u'amea.

2.O le maketi autu o metallurgical coke e mautu

O le vaiaso na te'a nei, sa mautu le maketi o le coke metallurgical i totonu o le atunu'u.O le tau fefaʻatauaʻiga o coke metallurgical i Sasaʻe Saina, Matu Saina, Matu Sasaʻe Saina ma Saute Sisifo Saina e mautu.

3. Ua pa'u mautu le maketi koale coking

O le vaiaso na te'a nei, na fa'aletonu ai pea le maketi o koale i totonu o le atunu'u.O lo'o iai le fa'amoemoe o le a fa'agasolo vaivai ma mautu le maketi koale i totonu o le atunu'u i se taimi pu'upu'u.

4.O le maketi ferroalloy o loʻo faʻatupulaia pea

O le vaiaso na teʻa nei, na faʻatupulaʻia ai le maketi ferroalloy.I tulaga o uʻamea masani, o le ferrosilicon ma le maualuga-carbon ferrochromium maketi ua faʻatupulaʻia, ma le maketi silicon-manganese ua faʻatupulaʻia laʻititi, i le tulaga o mea faʻapitoa, ua faʻamautu le maketi o le vanadium, ma le tau o le ferro-molybdenum. ua faateleina teisi.

O loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le tulaga o le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi, ma o le tamaoaiga ma le soifuaga lautele o loʻo faasolosolo malie ona toe foʻi i le masani.4 (2)

 


Taimi meli: Me-08-2020