O tupe fa'afaigaluega a Saina e ono fa'ateleina ai le mana'omia o u'amea i totonu o le atunu'u

Ona o le faaitiitia o poloaiga faava o malo faapea foi le faatapulaaina o felauaiga faava o malo, o le fua faatatau o oloa auina atu i fafo a Saina sa tumau i se tulaga maualalo.

Sa taumafai le malo o Saina e faatino le tele o faiga e pei o le faaleleia o le fua faatatau o lafoga toe totogi mo le auina atu i fafo, faalautele le inisiua aitalafu i fafo, tuusaunoaina mo se taimi le tumau nisi o lafoga mo pisinisi pisinisi, ma isi, faamoemoe e fesoasoani i alamanuia uamea e foia faigata. .

E le gata i lea, o le faʻalauteleina o manaoga i totonu o le atunuʻu o le sini foi lea a le malo o Saina i le taimi nei.O le faʻateleina o le fausiaina ma le faʻaleleia o galuega mo felauaiga ma vai i vaega eseese o Saina na fesoasoani e lagolago ai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo pisinisi uamea.

E moni o le tamaoaiga o le lalolagi na faigata ona faʻaleleia i se taimi puʻupuʻu ma o le malo o Saina na sili atu le faamamafa i atinaʻe ma faufale.E ui lava o le o'o mai tu ma aga masani e ono a'afia ai pisinisi u'amea, ae a mae'a le vaitau e le'i o'o mai, na fa'amoemoe e toe fa'aleleia le mana'oga.


Taimi meli: Aukuso-12-2020