Toe fa'aleleia o Saina

E tusa ai ma tala o le CCTV, e oʻo mai i le aso 6 o Me, e leʻi iai ni faʻafitauli fou o le faʻamaʻi pipisi o le coronary pneumonia i totonu o le atunuʻu mo aso sosoo e fa.I le tulaga masani o le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi, o vaega uma o le atunuʻu ua faia se galuega lelei o le "puipuiga i totonu, puipuiga mai fafo", i le tasi itu e faʻavave le toe amataina o le gaosiga, pisinisi ma maketi, ma le toe faʻaleleia. O Saina o loʻo faʻaalia i le lalolagi.

O oloa auina atu i fafo na ausia le alualu i luma lelei faalemasina mo le taimi muamua i le tausaga ia Aperila

Na faalauiloa e le Pulega Aoao a le Ofisa o Tiute ia Me 7th: Mai ia Ianuari ia Aperila i lenei tausaga, o le oloa faaulufale mai a Saina mai fafo ma le tau o oloa auina atu i fafo o le 9.07 trillion yuan, o le paʻu i lea tausaga ma lea tausaga e 4.9%.Peitai, ia Aperila, o le paʻu o le aofaʻi o oloa faaulufale mai ma oloa auina atu i fafo na faaitiitia tele, ma o oloa auina atu i fafo na ausia ai le tulaga muamua o le tuputupu ae lelei i masina taitasi talu mai lenei tausaga.

0

Fuainumera mai le Pulega Lautele o Tiute: O loʻo faʻaalia ai o le tulaga o loʻo i ai nei o le puipuia ma le puleaina o tulaga faʻamaʻi i Saina o loʻo faʻamalosia atili, o le tulaga o le toe amataina o le gaosiga ma le gaosiga o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia, ma o aʻafiaga o le faʻamautuina o faiga faʻavae tau fefaʻatauaʻiga o loʻo faʻaauau pea ona aliali mai. .

O loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia le tulaga faʻamaʻi, ma ua toe amata vasega i le tele o vaega o le atunuʻu

I le aso 7 o Me, na amata ai e tamaiti aʻoga lona tolu o le Itumalo o Hebei ona toe amata vasega tutusa, o tamaiti aʻoga i vasega pito i luga o le Inner Mongolia Elementary School na amata ona amata vasega i le aso 7 o Meth, na toe foi mai le au faauu o kolisi ma iunivesite o Tianjin i le aoga i le aso 6 o Me e toe amata ai vasega, ma faamanino atili ai le 18 Tianjin O le a toe faaauau le vasega muamua o le aai, matua lua, laititi, laiti lua, ma le aoga tulagalua, lona fa, lima, ma le ono. vasega i le taimi e tasi.E ‘ese’ese faiga e fa’atino e le a’oga e pei o le alu ma toe fo’i mai i le a’oga i le taimi sese, a’oa’o i vasega laiti, atoa ai ma le ‘ai i taimi sese ina ia mautinoa le saogalemu o fanau.

1

O lenei tala e sau mai le CCTV News.


Taimi meli: Me-09-2020