Aso Fa'asalaina Ulu o Tarako

Longtaitou festival ose faʻamanatuga masani a Saina e faia i le aso lona lua o le masina lona lua o le kalena Saina.

龙抬头1

I le itu i matu, O le lona lua o Fepuari e taʻua foi o le "Dragon Head Day", e lauiloa foi o le "Spring Dragon Festival" .E faʻatusalia le toe foʻi mai o le tautotogo ma le toe faʻafouina o mea uma.

E 'ai mea'ai tarako i O le aso lona lua o Fepuari, pe a tatalo tagata mo Naji ma 'ai mea'ai e feso'ota'i ma tarako. E ta'ua le saimini "longxu noodles", ma le 'ai saimini e pei o le fesoasoani i le longxu. Dumplings e ta'ua o le "tarako taliga", ua ta'ua le araisa. “dragon zi”, wontons e ta’ua o le “longan” ma e o’o lava i le ‘ai o le ulu o le pua’a e ta’ua o le “’ai o le tarako ulu”. O mea’ai uma e iai uiga ma uiga e feso’ota’i ma le tarako, o ia mea uma e fa’aalia ai mana’oga sili ona faigofie o tagata, ma le fa’amoemoe o le a faia e le tarako. manuia le lalolagi, filemu ma le manuia.

640

I le aso 2 o Fepuari e sele ai le bibcock, o le tausaga e iai le ulu agaga.Ia Fepuari o le a sele ai e tagata matutua uma ma tamaiti i totonu o aiga uma o latou lauulu mo le manuia. O le seleina o le ulu o se tagata matua o le faatofa atu lea i le manuia ma le malosi leaga i aso ua mavae, ma saili le taimi o le Tausaga Fou.

Ulu o tarako, o se faailoga lelei. Ia ea i luga o tatou ulu, filifili le lototele, filifili faamanuiaga, ma tulimatai atu i le vave taunuu mai o se aso sili atu.

Tianjin Sanon Steel Pipe Co., Ltd .Wish ia e manuia i le tausaga a sau!


Taimi meli: Mati-04-2022