Aotelega o maketi uamea i lenei vaiaso

China Steel Network: Aotelega o le vaiaso talu ai: 1. O faʻasologa o ituaiga maketi tetele i totonu o le atunuʻu e eseʻese (sili atu le malosi o mea fau fale, e vaivai ipu).Rebar na siitia i le 23 yuan/ton, pa'u 13 yuan/ton coils vevela, pa'u ipu masani ma feololo i le 25 yuan/ton, pa'u uamea fasi i le 2 yuan/ton, ma pa'u paipa uelo e 9 yuan/ton.2. E tusa ai ma le lumanaʻi, na paʻu le rebar i le 10 yuan e tapunia i le 3610, o le coil vevela na siitia i le 2 yuan e tapunia i le 3729, o le coke na paʻu i le 35.5 yuan e tapunia i le 2316.5, ma le uʻamea na paʻu i le 3 yuan e tapunia i le 839.

Su'esu'ega o maketi: 1. I le tulaga o faiga fa'avae, o taulaga tetele a le itumalo e fitu ua fa'aleaogaina atoatoa fa'atauga fa'atau, o lo'o tumau pea le tului a le faletupe tutotonu o le LRP ma tului umi, ma ua fa'alauteleina le aofa'i o itumalo ma 'a'ai o lo'o iai fa'atupega fa'apitoa e toe fa'atupeina.2. Itu sapalai: O le fa'aogaina o le ogaumu sasa e 82.34%, o le si'itaga i lea vaiaso ma lea vaiaso e 0.14%.O le gaosiga o le u'amea liusu na pau i tua i le 2.42 miliona tone.O le gaosiga o mea tetele e lima na fa'aitiitia i lea masina ma lea masina, ma fa'aitiitia le mamafa o sapalai.3. I le itu mana'omia, o le aofa'i o mana'oga mo oloa u'amea na toe fa'aleleia e le sili atu i le 400,000 tone mai le masina talu ai i le 9.6728 miliona tone i le vaiaso talu ai, o se si'itaga tele, e sili atu nai lo fa'amoemoega maketi.Ae ui i lea, o le manaoga i le vaitau o le "Sefulu Silver" o loʻo maualalo pea pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai, ma e manaʻomia pea ona mataʻituina le faʻaauau.4. Itu tau: A'o pa'ū le u'amea liusuavai, o lo'o i ai le mamafa sili atu i luga i tau o uamea.O le taumatematega i le itu o le sapalai o eli koale ua oo mai i le faaiuga mo le taimi nei, ma o loo i ai le mamafa o tau e alu i lalo.5. Su'esu'ega fa'apitoa: I le tulaga lautele, o lo'o i totonu o le fa'alavelave fa'alavelave (3590-3670).O le laina faalevaiaso na tapunia i se laina le lelei, ma o le maualuga o aso taitasi na vaivai.Mulimuli ma faʻalogo i le tulaga 3590.O le taimi lava e malepe ai le tulaga, o le avanoa o loʻo i lalo o le a faʻaauau pea ona tatala.O lo'o feagai nei ma fa'alavelave.Malosiaga: 3660, Lagolago: 3590.

Va'aiga o lenei vaiaso: O le a vaivai le te'i, ma le va o le 20-40 yuan

Fautuaga mo le faia o fa'ai'uga: E ui lava o lo'o i ai le faiga fa'avae macro o lo'o i luga o le itu mafanafana, o fa'amoemoega tele i le lumana'i o lo'o i le itu vaivai.I le itu tau alamanuia, faatasi ai ma le paʻu o le uʻamea vevela, e le lava le faʻalauiloaina i le itu tau.O le maketi uʻamea e iai le lamatiaga o le faʻaauau pea o manatu le lelei.O la matou fa'amasinoga mo Oketopa o lo'o fa'amauina lava "lalo", ma e le'i o'o mai le taimi mo se fa'atupu maualuga maualuga.E fautuaina le aufaioloa uamea e tali atu ma le faaeteete.Fa'aauau pea le fa'aitiitia o su'esu'ega, ma i le taimi lava e tasi aua le tulituliloaina le si'itia pe pa'u i luga o le maketi.

paipa uamea le manogi

O paipa u'amea lamolemole o lo'o matou teuina mo tagata fa'atau i lenei vaiaso:ASME A 106, o le faʻamatalaga o le 168 * 7.12, o loʻo faʻaaogaina e le tagata faʻatau i le inisinia, e mafai ona matou tuʻuina atu le uluai fale gaosi oloa, o manaʻoga a le tagata faʻatau mo oloa o loʻo valiina, paipa paipa, Slope, tuʻuina atu i Tianjin Port.Pusa fa'afu,Pipa Alloy Boiler,paipa fa'afesuia'i, paipa suauu, ma isi mea e maua i le tausaga atoa.Fa'afeiloa'i e fa'atalanoa!


Taimi meli: Oke-26-2023