Hva er karakterene under GB5310-standarden og hvilke bransjer brukes de i?

GB5310er standardkoden til Kinas nasjonale standard "Sømløse stålrør forHøytrykkskjeler", som spesifiserer de tekniske kravene til sømløse stålrør for høytrykkskjeler og damprør. GB5310-standarden dekker en rekke stålkvaliteter for å møte ulike bruksbehov. Følgende er noen vanlige kvaliteter og deres bruksindustri:

20G: 20G er en av de mest brukte kvalitetene i GB5310, med hovedkomponentene karbon, mangan og silisium.Den har gode omfattende mekaniske egenskaper og sveiseegenskaper, og brukes hovedsakelig til å produsere nøkkelkomponenter som vannkjølte vegger, overhetere, economizers og tromler i kraftstasjonskjeler.

15CrMoG: Dette stålet inneholder krom og molybden, og har høy høytemperaturstyrke og oksidasjonsmotstand.15CrMoG sømløse stålrør brukes ofte til å produsere høytemperatur- og høytrykksdamprør, samlerør og rør, etc., og er mye brukt i petrokjemisk industri og kraftindustri.

12Cr1MoVG: Inneholder høye krom-, molybden- og vanadiumelementer, med utmerket ytelse ved høye temperaturer og langsiktig stabilitet.Sømløse stålrør av denne karakteren brukes ofte i høytemperatur- og høytrykkskjeler og kjernekraftutstyr, spesielt varmevekslere, damprør, etc.

Disse forskjellige kvalitetene av sømløse stålrør er mye brukt i produksjon av nøkkelkomponenter i høytemperatur- og høytrykksmiljøer som kraft, petrokjemisk og kjernekraft på grunn av deres unike kjemiske sammensetning og mekaniske egenskaper.Ved å velge riktig stålkvalitet kan sikkerheten og stabiliteten til utstyret under ekstreme arbeidsforhold garanteres, og levetiden kan forlenges.

Sømløse stålrør og sømløse legert stålrør GB5310 P11 P5 P9

Innleggstid: Jul-09-2024