Online Canton Fair afholdes i juni

Rapporteret af Luke 2020-4-21

Ifølge nyheder fra det kinesiske handelsministerium,den 127. Kinas import- og eksportmessevil blive afholdt online fra 15. til 24. juni i en periode på 10 dage.

Kinas import- og eksportmesseblev grundlagt den 25. april 1957. Det afholdes i Guangzhou hvert forår og efterår.Det er i fællesskab sponsoreret af handelsministeriet og folkets regering i Guangdong-provinsen og varetages af China Foreign Trade Center.Det er i øjeblikket den længste historie, det højeste niveau, den største skala, det mest komplette udvalg af varer, det største antal købere på mødet, den bredeste fordeling af landeregioner og den bedste transaktionseffekt.Det er kendt som barometeret for Kinas import- og eksporthandel.

kanton fair0

Xingqian Li, direktør for Department of Foreign Trade, sagde detden 127. Kinas import- og eksportmesseInnovation foreslog at erstatte den fysiske udstilling med en onlineudstilling, som ikke kun er en pragmatisk foranstaltning til at håndtere epidemien, men også en vigtig foranstaltning for innovativ udvikling.Denne session afonline Kina import og eksport messevil hovedsageligt omfatte tre store interaktive sektioner, som vil integrere display, forhandling og handel.

Canton Fair

  1. Etabler en online display docking platform.Kinas import- og eksportmessevil opfordre alle 25.000 udstillere til at gå online til visning, og vil blive opdelt i eksportudstillinger og importudstillinger i henhold til de velkendte fysiske udstillinger.16 kategorier af varer som tekstiler og beklædning, medicin og sundhedspleje er opstillet i henholdsvis 50 udstillingsområder;importudstillingen vil opstille 6 store temaer såsom elektroniske apparater og byggematerialer og isenkram.
  2. Etabler en grænseoverskridende e-handelszone.Gennem etablering af udvekslingslinks vil online-forretningsaktiviteter blive udført på et samlet tidspunkt i henhold til det forenede navn og billede etableret afCanton Fair.
  3. Levere live marketingtjenester.Online live-udsendelse og links vil blive etableret, og der vil blive oprettet et 10 × 24 timers online live-udsendelsesrum for hver udstiller.

Udenlandske virksomheder og handlende er velkomne til at deltage aktivt.


Indlægstid: 21-apr-2020